Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Combinatiepakket Sociale Hygiëne (Theorieboek + examentraining)

Let op: Dit zijn de Nederlandse versies van de boeken. For the English version, click here. 

Om je goed voor te bereiden op dit examen, heeft SVH het theorieboek Sociale Hygiëne en het boek Examentraining Sociale Hygiëne gemaakt. Met dit combinatiepakket koop je beide boeken in een keer extra voordelig.

Theorieboek
In het theorieboek Sociale Hygiëne komen de volgende onderwerpen aan bod: ondernemerschap, sociaal-hygiënisch beleid, sociale vaardigheden, gespreksmodellen, alcohol, drugs, tabak, gokken en veiligheid. Bij het boek hoort een website met extra online materiaal. Heb je het boek van iemand overgenomen of tweedehands gekocht? Dan is de code waarschijnlijk al gebruikt en kan de online omgeving helaas niet meer worden gebruikt. Losse codes worden niet verstrekt.

Examentraining
Het boek bevat 5 examentrainingen van elk 40 meerkeuzevragen. Achter in het boek staat per examenvraag het juiste antwoord. Daarbij wordt steeds verwezen naar het hoofdstuk uit het theorieboek Sociale Hygiëne waar je het juiste antwoord kunt vinden. Zo wen je alvast aan het beantwoorden van meerkeuzevragen en krijg je een indruk in hoeverre je de examenstof beheerst.

Lees meer Sluiten
€ 39,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493215498
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.