Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Stay Home Hospitality Academy Vlaanderen

SVH en Horeca Forma bieden gratis e-learning aan voor thuiszittende horecamedewerkers in Vlaanderen tijdens coronacrisis.

Bestellen licenties (onderaan deze pagina)
Bekijk hier het stappenplan hoe je je registreert voor de Stay Home Hospitality Academy Vlaanderen en hoe je de gratis licentie activeert.  

Goed om te weten: Door het bestellen van de licenties zit je nergens aan vast. Wanneer de licentie verlopen is kun je ervoor kiezen om je licentie te verlengen of te upgraden. Neem hiervoor contact met ons op.

Webinar met uitleg terugkijken?
Ben je horecamedewerker? Bekijk dan het introductie webinar (29 min) met uitleg over registreren, inloggen en het gebruik van de Stay Home Hospitality Academy Vlaanderen. 

Ben je beheerder of wil je beheerder worden om je medewerkers te volgen? Bekijk dan het webinar (46 min) over de admin functies van SVH Horecatalent (het platform van de Stay Home Hospitality Academy Vlaanderen). 

 

Lees meer Sluiten

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.