Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Stay Home Hospitality Academy Curaçao

SVH en Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA) bieden gratis e-learning aan voor thuiszittende horecamedewerkers tijdens coronacrisis. Lees hier meer over de Stay Home Hospitality Academy van SVH. 


Bestellen licenties (onderaan deze pagina)
Bekijk hier het stappenplan hoe je je registreert voor de Stay Home Hospitality Academy Curaçao en hoe je de licentie activeert.  

Goed om te weten: Door het bestellen van de licenties zit je nergens aan vast. Wanneer de licentie verlopen is kun je ervoor kiezen om je licentie te verlengen of te upgraden. Neem hiervoor contact met ons op.

Webinar met uitleg terugkijken?
Ben je horecamedewerker? Bekijk dan het introductie webinar (29 min) met uitleg over registreren, inloggen en het gebruik van de Stay Home Hospitality Academy Curaçao. 

Ben je beheerder of wil je beheerder worden om je medewerkers te volgen? Bekijk dan het webinar (46 min) over de admin functies van SVH Horecatalent (het platform van de Stay Home Hospitality Academy Curaçao). 

 

Lees meer Sluiten

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.