Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Spoedaanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL.

Als je met spoed een SVH Diploma Sociale Hygiëne nodig hebt, dan kun je de Spoedaanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne bestellen. Let op: je kunt alleen een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen als je bent bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Controleer dat dus eerst! Sta je er niet in, vraag dan eerst bijschrijving in het Register aan. 

Als je de spoedaanvraag op werkdagen voor 12.00 uur hebt besteld én je hebt recht op een SVH Diploma Sociale Hygiëne, dan wordt dit bewijs dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL. Dit kan alleen als je de aanvraag compleet en volledig voor 12.00 uur indient!

Let op: deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen voor jezelf.

Kosten

Voor de spoedaanvraag van een SVH Diploma Sociale Hygiëne brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het door jou aangevraagde SVH Diploma Sociale Hygiëne. Je kunt je bestelling van een Spoedaanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne NIET kosteloos annuleren, omdat je aanvraag voor een SVH Diploma Sociale Hygiëne na je aanvraag direct verwerkt wordt en daarmee de dienst verleend is. Je bestelling is dus meteen definitief en je kunt geen aanspraak maken op restitutie van het door jouw betaalde bedrag.

Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij een kopie van je geldig legitimatiebewijs nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn. Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs! (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen)

Gescheiden of getrouwd?

Ben je gescheiden en staan op je oude certificaat/diploma je gehuwde naam en je meisjesnaam? Dan verzoeken wij je om een kopie van je scheidingsakte toe te voegen.

Ben je inmiddels getrouwd en wil je beide achternamen op je SVH Diploma Sociale Hygiëne, dan moet je een kopie van uw trouwakte toevoegen.

Lees meer Sluiten
€ 92,00
*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

Het geheime ingrediënt dat ben jij.