Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Spoedaanvraag SVH Bewijs van Afgifte

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL.

Als je met spoed een Bewijs van Afgifte nodig hebt van je SVH Verklaring Sociale Hygiëne of je SVH Diploma Sociale Hygiëne, Horecaportier of Leermeester, dan kun je een Spoedaanvraag SVH Bewijs van Afgifte bestellen. Als je de spoedaanvraag op werkdagen voor 12.00 uur hebt besteld én je hebt recht op een SVH Bewijs van Afgifte, dan wordt dit bewijs dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL. Dit kan alleen als je de aanvraag compleet en volledig voor 12.00 uur indient!

Let op: deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een SVH Bewijs van Afgifte aanvragen voor jezelf.

Kosten

Voor een spoedaanvraag van een SVH Bewijs van Afgifte brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het door jou aangevraagde Bewijs van Afgifte. Je kunt je bestelling van een Spoedaanvraag SVH Bewijs van Afgifte NIET kosteloos annuleren, omdat je aanvraag voor een Bewijs van Afgifte na je aanvraag direct verwerkt wordt en daarmee de dienst verleend is. Je bestelling is dus meteen definitief en je kunt geen aanspraak maken op restitutie van het door jouw betaalde bedrag.

Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij een kopie van je geldig legitimatiebewijs nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn. Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs! (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen)

Gescheiden of getrouwd?

Ben je gescheiden en staan op je oude verklaring/diploma je gehuwde naam en je meisjesnaam? Dan verzoeken wij je om een kopie van je scheidingsakte toe te voegen.

Ben je inmiddels getrouwd en wil je beide achternamen op je diploma, dan vragen we jou om een kopie van jouw trouwakte toe te voegen.

Lees meer Sluiten
 
Kies het Bewijs van Afgifte*
Jaartal diploma behaald (indien behaald voor 2000)
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.