Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Spoedaanvraag SVH Bewijs van Afgifte

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL.

Als je met spoed een Bewijs van Afgifte nodig hebt van je SVH Verklaring Sociale Hygiëne of je SVH Diploma of SVH Certificaat, dan kun je de Spoedaanvraag Bewijs van Afgifte bestellen. Als je de spoedaanvraag op werkdagen voor 12.00 uur hebt besteld én je hebt recht op een SVH Bewijs van Afgifte, dan wordt dit bewijs dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL. Dit kan alleen als je de aanvraag compleet en volledig voor 12.00 uur indient!

Let op: deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een SVH Bewijs van Afgifte aanvragen voor jezelf.

In het 'Overzicht examen/diploma' onder aan deze pagina kun je zien vanaf welk jaartal wij gegevens in ons archief kunnen terugvinden. Wij kunnen je dus helaas niet helpen als je een SVH Bewijs van Aangifte wilt aanvragen van een diploma dat je hebt behaald voor de genoemde jaartallen.

Kosten

Voor de spoedaanvraag van een SVH Bewijs van Afgifte brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het door jou aangevraagde Bewijs van Afgifte. Je kunt je bestelling van een Spoedaanvraag Bewijs van Afgifte NIET kosteloos annuleren, omdat je aanvraag voor een Bewijs van Afgifte na je aanvraag direct verwerkt wordt en daarmee de dienst verleend is. Je bestelling is dus meteen definitief en je kunt geen aanspraak maken op restitutie van het door jouw betaalde bedrag.

Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij een kopie van je geldig legitimatiebewijs nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn. Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs! (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen)

Gescheiden of getrouwd?

Ben je gescheiden en staan op je oude certificaat/diploma je gehuwde naam en je meisjesnaam? Dan verzoeken wij je om een kopie van je scheidingsakte toe te voegen.

Ben je inmiddels getrouwd en wil je beide achternamen op je certificaat/diploma, dan moet je een kopie van uw trouwakte toevoegen.

Overzicht examen/diploma

Hieronder kun je zien vanaf welk jaar wij beschikken over een archief van de verschillende examenresultaten en diploma's. Van examenresultaten en diploma's die behaald zijn voor de genoemde datum kunnen wij je helaas geen Bewijs van Afgifte verstrekken.

Examen/Diploma

Archief vanaf:

Primair Kok / Voortgezet Kok

1964

Kelner

1964

Instellingskok

1964

Theorie leerlingstelsel Kok

1973

Restaurant gastheer/-vrouw

1999

Voortgezet restaurant gastheer

1988

Cafébedrijf

1974

Restaurantbedrijf

1974

Handelskennis

1974

Leermeester

1984

Bedrijfsvoering en Bedrijfsbeheer in de horeca

1976

Primair Restaurantgastheer

1972

Wijncertificaat 

1987

Fastfoodmedewerker/ Horecamedewerker

1993

Lees meer Sluiten
 
Kies het Bewijs van Afgifte*
Jaartal
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.