Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

SVH Diploma legaliseren

Ga je voor werk of studie naar het buitenland? Dan is jouw SVH Diploma niet automatisch geldig over de grens. Je kunt jouw SVH diploma laten legaliseren om meer rechtszekerheid te krijgen in het internationale handelsverkeer.

Om de legalisering in orde te maken, doet SVH een aanvraag bij de Kamer van Koophandel (KvK). De maximale verwerktijd voor de aanvraag is 3 weken waarbij wij afhankelijk zijn van de reactiesnelheid van de KvK. Je krijgt het document van legalisering zowel per e-mail als per post toegestuurd, het verzendadres wat je opgeeft bij je bestelling dient een adres in Nederland te zijn. 

Kosten
De kosten voor de legalisering van SVH diploma's, zijn € 75,00 per aanvraag. In een aanvraag kun je meerdere SVH diploma's laten legaliseren. Vermeld in het veld Opmerkingen voor elk diploma zowel de naam van het diploma dat je wilt legaliseren én het jaartal waarin je dit diploma hebt behaald. 
Wanneer er bij ons geen diploma van jou bekend is, kunnen wij helaas geen legalisering voor je aanvragen en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jou betaalde bedrag.

Lees meer Sluiten
€ 75,00
*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.