Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Registratie SVH Leermeester+

Heb je je diploma SVH Leermeester+ behaald? Vraag dan nu de Registratie SVH Leermeester+ aan zodat je kunt gaan werken met de SVH Praktijkbewijzen. Alleen met een registratie krijg je toegang tot de Werkopdrachten en kun je op basis van succesvol afgeronde werkopdrachten, een SVH Praktijkbewijs voor jouw lerende medewerker aanvragen. Deze registratie is 3 jaar geldig. Na 3 jaar verloopt de registratie en moet je deze opnieuw verlengen.

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een aanvraag doen voor jezelf. Als je recht hebt op een Registratie SVH Leermeester+ dan ontvang je het bewijs van registratie per e-mail en uiterlijk binnen 20 werkdagen nadat je het hebt besteld.

Voor de afhandeling van je aanvraag moet je één of meerdere kopieën aanleveren:

  • Een kopie van jouw geldige legitimatiebewijs
  • Voor verwerking van de registratie, moet zowel het SVH Leermeester diploma als het SVH Leermeester+ diploma zijn behaald. Wanneer je niet in het bezit bent van een SVH Leermeester diploma, maar een gelijkwaardig Leermeesterdiploma, een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid of een didactisch aantekening hebt, dan moet je een kopie hiervan bijvoegen.

De bestanden mogen maximaal 2MB groot zijn. Lees hier hoe je een veilige kopie kunt maken van een legitimatiebewijs. Let op: Streep op de kopie van je legitimatiebewijs het burgerservicenummer door.

Facturatiegegevens
In het bestelproces wordt ook om de facturatiegegevens gevraagd. Let hierbij op dat hier de juiste gegevens van het bedrijf of school zijn ingevuld omdat toekomstige facturen hier naartoe verstuurd worden.

Nascholing
Bij het behalen van het diploma wordt een SVH Leermeester+ voor een periode 3 jaar opgenomen in het SVH Register Leermeester+. Deze registratie kan steeds met 3 jaar verlengd worden door het behalen van voldoende scholingspunten via nascholingsactiviteiten.

Lees meer Sluiten
 
*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.