Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Diplomawaardering SVH Diploma

Wil je weten wat de waarde is van je behaalde SVH Diploma? Dan kun je een diplomawaardering aanvragen. De diplomawaardering kun je gebruiken om werkgevers inzicht te geven op welke niveau je opgeleid bent. De niveau-aanduiding betekent niet dat je diploma op (v)mbo-niveau wordt ingeschaald, het kan ook een branche diploma zijn (geweest) dat los staat van (v)mbo niveaus.

SVH geeft voor het behaalde SVH Diploma een indicatie van het onderwijsniveau en de inhoud van het diploma. Hierbij wordt gekeken naar het niveau en de inhoud van het diploma zoals dat gold in het jaartal dat het diploma behaald is. Bij het vaststellen van het onderwijsniveau kijken we of we kunnen vaststellen of het SVH Diploma een vmbo/mbo niveau heeft of dat het SVH Diploma behaald is in de branchekwalificatiestructuur en niet vergelijkbaar is met vmbo/mbo. Wanneer in het jaartal van het behalen van het diploma deze informatie niet vastgelegd is, of als informatie niet meer te achterhalen is in het archief van SVH, kan SVH het onderwijsniveau alleen globaal vaststellen.  

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een diplomawaardering aanvragen voor jezelf. Als je recht hebt op een diplomawaardering, dan ontvang je dit bewijs uiterlijk vier weken nadat je het hebt besteld. Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij een kopie van je geldig legitimatiebewijs nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn. Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs! (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen). Ook hebben we een kopie van je behaalde SVH Diploma nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn.

Kosten
Voor het aanvragen van een Diplomawaardering brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat we jouw behaalde SVH Diploma niet hebben kunnen inschalen of als er bij ons geen SVH Diploma van jou bekend is. Je kunt je bestelling van een Diplomawaardering tot 14 dagen na bestelling kosteloos annuleren, tenzij je aanvraag voor een Diplomawaardering reeds verwerkt is en daarmee de dienst verleend is. Na 14 dagen is je bestelling definitief en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jou betaalde bedrag.

Gescheiden of getrouwd?
Ben je gescheiden en staan op je certificaat/diploma je gehuwde naam en je meisjesnaam? Dan verzoeken wij je om een kopie van jouw scheidingsakte toe te voegen. Ben je inmiddels getrouwd en wil je beide achternamen op je diplomawaardering, dan moet je een kopie van jouw trouwakte toevoegen.

Lees meer Sluiten
€ 82,50
*
Overig diploma namelijk:
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.