Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag diploma SVH Bier 1

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een mbo-diploma én van een bewijs van slagen voor het keuzedeel Bierkennis, op basis van het examen van Examenwerk. Om in aanmerking te komen voor het SVH diploma, moet het mbo-diploma behaald zijn vanaf 2019. Via deze aanvraag kun je het Diploma SVH Bier 1  aanvragen.

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een SVH Diploma aanvragen voor jezelf. Als je recht hebt op een diploma, dan ontvang je dit bewijs uiterlijk vier weken nadat je het hebt besteld.

Kosten
Voor het aanvragen van een SVH Diploma brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het door jou aangevraagde SVH Diploma. Je kunt je bestelling van een SVH Diploma tot 14 dagen na bestelling kosteloos annuleren, tenzij je aanvraag voor een SVH Diploma reeds verwerkt is en daarmee de dienst verleend is. Na 14 dagen is je bestelling definitief en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jou betaalde bedrag.

Voor de afhandeling van je aanvraag moet je diverse kopieën aanleveren:

  • een kopie van jouw geldige legitimatiebewijs*
  • een kopie van het door jou behaalde mbo-diploma, behaald vanaf 2019
  • een kopie van jouw cijferlijst waaruit blijkt dat je geslaagd bent voor het keuzedeel Bierkennis. Het behaalde eindcijfer moet ten minste een 6 zijn. 

De bestanden mogen maximaal 2MB groot zijn.

* Lees hier hoe je een veilige kopie kunt maken van een legitimatiebewijs. Let op: Streep op de kopie van je legitimatiebewijs het burgerservicenummer door.

Lees meer Sluiten
€ 67,50
Kies een diploma*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Cijferlijst, eindtermen, competenties en/ of werkprocessen *
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.