Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag SVH Diploma tonen in SVH Diplomaregister

Deze aanvraag is bestemd om diploma's die behaald zijn vóór 1 augustus 2015 te kunnen tonen in het digitale SVH Diplomaregister. 

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een aanvraag doen om je SVH Diploma te tonen in het SVH Diplomaregister voor jezelf.

Heb je een SVH Diploma behaald vóór 1 augustus 2015, dan wordt deze niet getoond in het Register, tenzij je er expliciet toestemming voor geeft door via deze pagina een aanvraag te doen om het behaalde SVH Diploma te tonen in het Diplomaregister. 

SVH Certificaten niet in SVH Diplomaregister
Behaalde SVH Certificaten worden niet getoond in het SVH Diplomaregister. Een SVH Certificaat is namelijk een door SVH uitgegeven bewijs dat de kandidaat geslaagd is voor een SVH examen dat onderdeel van een SVH Diploma is. Uitzondering hierop zijn het SVH Wijncertifcaat, het SVH Biercertificaat en het SVH Gedestilleerd Certificaat: deze SVH Certificaten hebben dezelfde waarde als een SVH Diploma en kunnen daarom wel getoond worden in het SVH Diplomaregister.

Aanvraag indienen
Je kunt jouw aanvraag indienen via examenorganisatie+svh+nl o.v.v. Aanvraag SVH Diploma tonen in SVH Diplomaregister. Voor het verwerken van de aanvraag hebben we een kopie van jouw geldig ID-bewijs en een kopie van het door jou behaalde SVH diploma nodig. Als je geen kopie van het door jou  behaalde SVH diploma kunt meesturen, vermeld dan in de aanvraag de naam van het SVH diploma en het jaartal waarin je het diploma behaald hebt. Het verwerken van jouw aanvraag duurt maximaal 4 weken.

Het geheime ingrediënt dat ben jij.