Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Aanvraag SVH Diploma tonen in SVH Diplomaregister

Deze aanvraag is bestemd om diploma's die behaald zijn vóór 1 augustus 2015 te kunnen tonen in het digitale SVH Diplomaregister. 

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een aanvraag doen om je SVH Diploma te tonen in het SVH Diplomaregister voor jezelf. Als je hier recht op hebt, dan verwerken wij dit binnen vier weken. 

Wil je weten of iemand daadwerkelijk in het bezit is van een SVH Diploma? Dat kun je controleren in het SVH Diplomaregister, waarin SVH Diploma’s vanaf 1 augustus 2015 zijn opgenomen. Dit register geeft antwoord op de vraag of een persoon een SVH Diploma heeft behaald na 1 augustus 2015.

Heb je een SVH Diploma behaald vóór 1 augustus 2015, dan wordt deze niet getoond in het Register, tenzij je er expliciet toestemming voor geeft door via deze pagina een aanvraag te doen om het behaalde SVH Diploma te tonen in het Diplomaregister. 

Behaalde SVH Certificaten worden niet getoond in het SVH Diplomaregister. Een SVH Certificaat is namelijk een door SVH uitgegeven bewijs dat de kandidaat geslaagd is voor een SVH examen dat onderdeel van een SVH Diploma is. Uitzondering hierop zijn het SVH Wijncertifcaat, het SVH Biercertificaat en het SVH Gedestilleerd Certificaat: deze SVH Certificaten hebben dezelfde waarde als een SVH Diploma en kunnen daarom wel getoond worden in het SVH Diplomaregister.

 

Lees meer Sluiten
 
Aanvraag SVH Diploma *
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.