Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne o.b.v Alcoholwetvergunning

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die als leidinggevende geregistreerd staan op een bestaande Alcoholwetvergunning (voorheen Drank- en Horecavergunning). Via deze aanvraag kun je het SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen.

LET OP! Je kunt deze aanvraag alleen doen als je hier vooraf een goedkeuring voor hebt gekregen van SVH. 

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een SVH Diploma aanvragen voor jezelf. Als je recht hebt op een diploma, dan ontvang je dit bewijs uiterlijk vier weken nadat je het hebt besteld. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne heb je recht op de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne en word je bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne. De bijschrijving in het Register kun je aanvragen bij de Lcsh.

Kosten

Voor het aanvragen van een SVH Diploma brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het door jou aangevraagde SVH Diploma. Daarom is het echt van belang dat je de aanvraag pas indient na goedkeuring van SVH. Je kunt je bestelling van een SVH Diploma tot 14 dagen na bestelling kosteloos annuleren, tenzij je aanvraag voor een SVH Diploma reeds verwerkt is en daarmee de dienst verleend is. Na 14 dagen is je bestelling definitief en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jou betaalde bedrag. 

Kopie legitimatiebewijs

Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij een kopie van je geldig legitimatiebewijs nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn.  Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs! (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen). 

Lees meer Sluiten
€ 102,50
Aanvraag SVH Diploma*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.