Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne en bijschrijving Register voor MBO

Deze aanvraag is bestemd voor studenten die in het bezit zijn van een door SVH-erkend mbo-diploma. Via deze aanvraag kun je het SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen.

Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne heb je recht op de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne en word je bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Voor het aanvragen van een SVH Diploma Sociale Hygiëne brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het aangevraagde SVH Diploma Sociale Hygiëne. Daarom is het echt van belang dat je eerst zelf controleert of je school en diploma in het overzicht erkende mbo-diploma's vermeld staan. 

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een aanvraag doen voor jezelf. Als je recht hebt op een SVH Diploma Sociale Hygiëne en daarmee op de bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne, dan ontvang je het diploma en het schriftelijke bewijs van de bijschrijving, de Verklaring, uiterlijk vier weken nadat je het hebt besteld.

Je kunt jouw bestelling tot 14 dagen na bestelling kosteloos annuleren, tenzij de aanvraag voor een SVH Diploma Sociale Hygiëne reeds verwerkt is en daarmee de dienst verleend is. Na 14 dagen is de bestelling definitief en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jou betaalde bedrag.

Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij een kopie van jouw geldige legitimatiebewijs nodig en een kopie van het door jou behaalde mbo-diploma. De bestanden mogen maximaal 2MB groot zijn. Lees hier hoe je een veilige kopie kunt maken van een legitimatiebewijs. Let op: Streep op de kopie van je legitimatiebewijs het burgerservicenummer door.

Lees meer Sluiten
€ 65,00
Aanvraag SVH Diploma*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.