Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne en bijschrijving Register o.b.v. Borrelshop

Deze aanvraag is bestemd voor studenten die in het bezit zijn van een door SVH-erkend mbo-diploma in de retail. Via deze aanvraag kun je het SVH Diploma Sociale Hygiëne en de bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne aanvragen.

Dit is alleen van toepassing op studenten die de onderstaande mbo-opleiding hebben afgerond in combinatie met positieve resultaten voor de theorie en praktijkexamens van het keuzedeel Borrelshop:

  • Eerste verkoper (crebo 25153)
  • Verkoopspecialist (crebo 25155)
  • Retailspecialist (crebo 25809)
  • Manager retail (crebo 25162/25502)
  • Retailmanager (crebo 25807)

Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne heb je recht op de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne en word je bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Voor het aanvragen van een SVH Diploma Sociale Hygiëne brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het aangevraagde SVH Diploma Sociale Hygiëne. Controleer daarom eerst goed of je aan de voorwaarden voldoet.

Termijn
Let op: Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een aanvraag doen voor jezelf. Als je recht hebt op een SVH Diploma Sociale Hygiëne en daarmee op de bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne, dan ontvang je het diploma en het schriftelijke bewijs van de bijschrijving, de Verklaring, uiterlijk 4 weken nadat je het hebt besteld.

Annulering
Je kunt jouw bestelling tot 14 dagen na bestelling kosteloos annuleren, tenzij de aanvraag voor een SVH Diploma Sociale Hygiëne reeds verwerkt is en daarmee de dienst verleend is. Na 14 dagen is de bestelling definitief en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jou betaalde bedrag.

Voor de afhandeling van je aanvraag moet je diverse kopieën aanleveren:

  • een kopie van jouw geldige legitimatiebewijs
  • een kopie van het door jou behaalde mbo-diploma
  • een kopie van je CBL Certificaat Borrelshop of van je cijferlijst(en) waarop de voldoende resultaten voor zowel het theorie- en het praktijkexamen van het keuzedeel Borrelshop apart worden benoemd. De cijferlijst die je bij het diploma hebt ontvangen bevat alleen het gemiddelde cijfer van beide onderdelen en dat is helaas niet voldoende.

De bestanden mogen maximaal 2MB groot zijn. Lees hier hoe je een veilige kopie kunt maken van een legitimatiebewijs. Let op: Streep op de kopie van je legitimatiebewijs het burgerservicenummer door.

Lees meer Sluiten
€ 65,00
Aanvraag SVH Diploma*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Cijferlijst, eindtermen, competenties en/ of werkprocessen *
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.