Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne

Als je bent bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne kun je een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne krijgt jouw bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne een nog officiëler karakter. Verwerkingstijd uiterlijk vier weken.

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen voor jezelf. Als je recht hebt op een SVH Diploma Sociale Hygiëne, dan ontvang je dit diploma uiterlijk vier weken nadat je het hebt besteld. Heb je het SVH Diploma Sociale Hygiëne eerder nodig, dan kun je ook kiezen voor een Spoedaanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne.

Voor de afhandeling van jouw aanvraag hebben wij een een kopie van je geldig legitimatiebewijs nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn. Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs! (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen)

Gescheiden of getrouwd?

Ben je gescheiden en sta je in het register vermeld met je gehuwde naam en meisjesnaam? Dan verzoeken wij je om een kopie van je scheidingsakte toe te voegen.

Ben je inmiddels getrouwd en wil je beide achternamen op je certificaat/diploma, dan moet je een kopie van je trouwakte toevoegen.

Let op: je kunt alleen een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen als je bent bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Controleer dat dus eerst! Sta je er niet in, vraag dan eerst bijschrijving in het Register aan. Voor het aanvragen van een SVH Diploma Sociale Hygiëne brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je er achteraf geen recht op hebt. 

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na bestelling kosteloos annuleren, tenzij jouw aanvraag voor een SVH Diploma Sociale Hygiëne al is verwerkt en daarmee de dienst verleend is. Na 14 dagen is jouw bestelling definitief en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jouw betaalde bedrag.

Lees meer Sluiten
€ 65,00
Kies een diploma*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.