Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag SVH Diploma Leermeester o.b.v. registratie als Praktijkopleider bij SBB

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) officieel en aantoonbaar geregistreerd zijn als Praktijkopleider. Als je officieel geregisteerd bent als praktijkopleider, ben je terug te vinden op www.stagemarkt.nlVia deze aanvraag kun je het SVH Diploma Leermeester aanvragen.

Lees hieronder voor welke personen de regeling geldt en welke gegevens je moet invullen. 

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor het SVH Diploma, moet je bij SBB geregistreerd zijn als Praktijkopleider. Het SVH Diploma Leermeester kan alleen worden afgegeven als:

  • de praktijkopleider terug te vinden is als praktijkopleider op www.stagemarkt.nl. Wij controleren jouw aanvraag door op deze website het leerbedrijf op te zoeken waar jij werkt. Onder het tabblad Contactpersonen moeten we jouw naam, met daarachter de rol Praktijkopleider terug kunnen vinden. 

Let op:

  • Vul in het veld Opmerkingen het leerbedrijf waar jij werkt in. Zonder dit leerbedrijf kunnen we jouw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Achter jouw naam moet op www.stagemarkt.nl  bij Rollen de rol van Praktijkopleider zichtbaar zijn. De rol van Contactpersoon BPV geeft geen recht op een SVH Diploma Leermeester!

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een SVH Diploma aanvragen voor jezelf. Als je recht hebt op een diploma, dan ontvang je dit bewijs uiterlijk vier weken nadat je het hebt besteld.

Kosten
Voor het aanvragen van een SVH Diploma brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het door jou aangevraagde SVH Diploma. Je kunt je bestelling van een SVH Diploma tot 14 dagen na bestelling kosteloos annuleren, tenzij je aanvraag voor een SVH Diploma reeds verwerkt is en daarmee de dienst verleend is. Na 14 dagen is je bestelling definitief en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jou betaalde bedrag.

Voor de afhandeling van je aanvraag moet je een kopie van jouw geldige legitimatiebewijs aanleveren*

  • Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn.
  • Lees hier hoe je een veilige kopie kunt maken van een legitimatiebewijs. Let op: Streep op de kopie van je legitimatiebewijs het burgerservicenummer door.
Lees meer Sluiten
€ 67,50
Kies een diploma*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Vul hier de naam van het bedrijf waar je werkt in*

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.