Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag SVH Diploma Leermeester+ o.b.v. Werken met Werkstap

Wil je als Leermeester+ aan de slag en werk je al met Werkstap? Vraag dan nu het diploma SVH Leermeester+ aan. Zodra deze aanvraag is goedgekeurd en afgerond kan je de Registratie Leermeester+ aanvragen zodat je kunt gaan werken met de SVH Praktijkbewijzen. Alleen met een registratie krijg je toegang tot de Werkopdrachten en kun je op basis van succesvol afgeronde werkopdrachten, een SVH Praktijkbewijs voor jouw lerende medewerker aanvragen.

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een aanvraag doen voor jezelf. Als je recht hebt op een Diploma SVH Leermeester+ dan ontvang je het diploma uiterlijk binnen 20 werkdagen nadat je het hebt besteld.

Uploaden bewijsmateriaal
Om deze aanvraag te doen moeten er twee bewijsstukken geupload worden:

  1. Werkstapcertificaat Praktijkopleider of Proeve van Bekwaamheid voor de Werkstap Certified Praktijkopleider
  2. Voortgangsrapportage uit SVH Horecatalent

De Proeve van Bekwaamheid verkrijg je via Werkstap. Om te kunnen werken met SVH Praktijkbewijzen moet je de speciaal voor Werkstap ontwikkelde licentie in SVH Horecatalent succesvol doorlopen hebben. Hiervoor doorloop je een aparte licentie (alleen verkrijgbaar via Werkstap). Om te bewijzen dat je de licentie volledig hebt doorlopen en alles hebt afgerond, upload je de voortgangsrapportage uit SVH Horecatalent. Deze vind je in SVH Horecatalent in jouw profiel. Voeg deze toe aan het veld 'Kopie diploma of andere documenten'.

Nascholing
Bij het behalen van het diploma wordt een SVH Leermeester+ voor een periode 3 jaar opgenomen in het SVH Register Leermeester+. Deze registratie kan steeds met 3 jaar verlengd worden door het behalen van voldoende scholingspunten via nascholingsactiviteiten.

Lees meer Sluiten
€ 67,50
*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

Het geheime ingrediënt dat ben jij.