Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag SVH Bewijs van Afgifte

Ben je je Verklaring, Diploma of Certificaat kwijt? Heel vervelend, maar gelukkig is het vaak mogelijk om een SVH Bewijs van Afgifte te bestellen. Verwerkingstijd uiterlijk vier weken.

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een Bewijs van Afgifte aanvragen voor jezelf. Als je recht hebt op een Bewijs van Afgifte, dan ontvang je dit bewijs uiterlijk vier weken nadat je het hebt besteld. Heb je het Bewijs van Afgifte eerder nodig, dan kun je ook kiezen voor een Spoedaanvraag Bewijs van Afgifte.

Kosten

Voor het aanvragen van een Bewijs van Afgifte brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het door jou aangevraagde Bewijs van Afgifte. Je kunt je bestelling van een Bewijs van Afgifte tot 14 dagen na bestelling kosteloos annuleren, tenzij je aanvraag voor een Bewijs van Afgifte reeds verwerkt is en daarmee de dienst verleend is. Na 14 dagen is je bestelling definitief en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jou betaalde bedrag.

Kopie legitimatiebewijs

Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij een kopie van je geldig legitimatiebewijs nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn.  Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs! (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen)

Gescheiden of getrouwd?

Ben je gescheiden en staan op je oude certificaat/diploma je gehuwde naam en je meisjesnaam? Dan verzoeken wij je om een kopie van je scheidingsakte toe te voegen.

Ben je inmiddels getrouwd en wil je beide achternamen op je certificaat/diploma, dan moet je een kopie van jouw trouwakte toevoegen.

Jaartal

Als je een diploma kwijt bent, dat je voor het jaar 2000 hebt behaald, dan vragen wij je om het jaartal waarin je het diploma hebt gehaald, in te vullen. In het 'Overzicht examen/diploma' onder aan deze pagina kun je zien vanaf welk jaartal wij gegevens in ons archief kunnen terugvinden. Van examenresultaten en diploma's die behaald zijn voor de genoemde datum kunnen wij je helaas geen Bewijs van Afgifte verstrekken.

Overzicht examen/diploma

Hieronder kun je zien vanaf welk jaar wij beschikken over een archief van de verschillende examenresultaten en diploma's. Van examenresultaten en diploma's die behaald zijn voor de genoemde datum kunnen wij je helaas geen Bewijs van Afgifte verstrekken.

Examen/Diploma Archief vanaf:
Primair Kok / Voortgezet Kok 1964
Kelner 1964
Instellingskok 1964
Theorie leerlingstelsel Kok 1973
Restaurant gastheer/-vrouw 1999
Voortgezet restaurant gastheer 1988
Cafébedrijf 1974
Restaurantbedrijf 1974
Handelskennis 1974
Leermeester 1984
Bedrijfsvoering en Bedrijfsbeheer in de horeca 1976
Primair Restaurantgastheer 1972
Wijncertificaat  1987
Fastfoodmedewerker/ Horecamedewerker 1993

 

Lees meer Sluiten
 
*
Overig diploma namelijk:
Jaartal diploma behaald (indien behaald voor 2000)
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.