Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Theorieboek Patissier

Het theorieboek Patissier is samen met theorieboek Boulanger het eerste resultaat van de samenwerking tussen Bakery Institute en SVH. Het is een naslagwerk voor zowel Patissier studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (specialistenopleiding) als thuisbakkers. Het geeft een helder overzicht van de theorie, technieken en productgroepen. Samen met recepten en interviews met patissiers uit de praktijk inspireert het tot het ontwikkelen van je eigen identiteit en visie.

Met dit boek heb jij het naslagwerk om uiteenlopende creaties te maken: van het werken met boterdeeg tot het glaceren van een taart of het ontwikkelen van eigen producten. Je hebt de kennis van grondstoffen, beheers je de technieken en weet je de oorzaak van mogelijke fouten te achterhalen. Jij werkt secuur en hebt oog voor detail. Kortom: tot in perfectie.

 

Bekijk hier een concept inhoudsopgave.

Lees meer Sluiten
€ 68,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493215238
Druk 1e druk, 2021
Uitgever SVH
Pagina's 256
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:
Theorieboek Boulanger In winkelwagen

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.