SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Boulanger is samen met theorieboek Patissier het eerste resultaat van de samenwerking tussen Bakery Institute en SVH. Het is een naslagwerk voor zowel Boulanger studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (specialistenopleiding) als thuisbakkers. Het geeft een helder overzicht van de theorie, technieken en biedt het handvatten voor het bakproces. Samen met recepten en interviews met bakkers uit de praktijk inspireert het tot het ontwikkelen van je eigen identiteit en visie.
Met dit boek heb jij het naslagwerk om met het veelzijdige product brood aan de slag te gaan: van het werken met gist of desem tot het gebruik maken van deegoptimalisatie of het ontwikkelen van eigen producten. Je krijgt de processen tijdens de broodbereiding inzichtelijk en weet de oorzaak van mogelijke fouten te achterhalen. Maar nu eerst: Aan de bak!
Bekijk hier de inhoudsopgave.
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.