Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Theorieboek Boulanger

Het theorieboek Boulanger is samen met theorieboek Patissier het eerste resultaat van de samenwerking tussen Bakery Institute en SVH. Het is een naslagwerk voor zowel Boulanger studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (specialistenopleiding) als thuisbakkers. Het geeft een helder overzicht van de theorie, technieken en biedt het handvatten voor het bakproces. Samen met recepten en interviews met bakkers uit de praktijk inspireert het tot het ontwikkelen van je eigen identiteit en visie.

Met dit boek heb jij het naslagwerk om met het veelzijdige product brood aan de slag te gaan: van het werken met gist of desem tot het gebruik maken van deegoptimalisatie of het ontwikkelen van eigen producten. Je krijgt de processen tijdens de broodbereiding inzichtelijk en weet de oorzaak van mogelijke fouten te achterhalen. Maar nu eerst: Aan de bak!

 

Bekijk hier een concept inhoudsopgave.

Lees meer Sluiten
€ 68,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493215221
Druk 1e druk, 2021
Uitgever SVH
Pagina's 224
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:
Theorieboek Patissier In winkelwagen

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.