Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online jaarlicentie Brood & Banket

De online leeromgeving SVH Bakkerstalent is het nieuwe platform voor het bakkerijonderwijs. Bakery Institute en SVH hebben hun krachten gebundeld om het bakkerijonderwijs van fris, modern en up-to-date lesmateriaal te voorzien. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving en geeft daarnaast de mogelijkheid tot het creëren van verschillende leerlijnen. Met de aanschaf van een licentie ‘’Brood en banket’’ krijg jij 12 maanden toegang tot de online leeromgeving: SVH Bakkerstalent.  

Deze licentie schaf je aan als je een opleiding voor Uitvoerend Bakker of Zelfstandig werkend Bakker in het middelbaar beroepsonderwijs volgt*. Het bevat content voor zowel brood als banket, maar ook voor het werken in de bakkerij en grondstoffenkennis. Alle informatie wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. De online omgeving bestaat uit interactieve magazines, filmsnacks, filmlessen en toetsen. Aanvullend zijn in de licentie ook theorie- en praktijkopdrachten digitaal beschikbaar, die je kunt downloaden en na afronding kunt uploaden. De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

* Vanaf volgend schooljaar (2023-2024) zal ook het onderdeel ‘’Leidinggevende bakkerij’’ worden toegevoegd aan de licentie.

Lees meer Sluiten
€ 130,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493215320
Uitgever SVH

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.