Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
In de vroege uurtjes draait een bakkerij al op volle toeren, want alle brood- en banketproducten moeten vers in de schappen liggen. Als bakkersassistent help je de bakker om dit allemaal voor elkaar te krijgen.
Lijkt het jou leuk om in een bakkerij te werken en alle basiskneepjes van het vak te leren? Dan is de functie Bakkersassistent misschien iets voor jou. In deze startfunctie kan je onwijs veel leren. Je voert verschillende werkzaamheden uit in de bakkerij, zoals met de bakker de volgorde van werkzaamheden afstemmen, ingrediënten en materialen verzamelen, eenvoudige producten voorbereiden en afwerken, en je werkplek afruimen en schoonmaken.
Met het branche-erkende diploma SVH Bakkersassistent ben je direct waardevol voor de arbeidsmarkt. Je bent namelijk geschoold en klaar voor een instapfunctie en dat is precies waar de branche naar op zoek is.
Het SVH-examen voor Bakkersassistent is gebaseerd op een kwalificatiedossier. Op basis van de eisen die de branche stelt aan een beginnend beroepsbeoefenaar, zijn de werkprocessen uit het kwalificatiedossier in nauwe samenspraak met de branche verder uitgewerkt. Op deze manier worden zowel de arbeidsmarktrelevantie van het diploma als de aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk geborgd. De vertaling van de eisen vanuit de branche is verwerkt in de toelichting op het kwalificatiedossier.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.