Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Personeel & Organisatie voor de horeca deel 2

Het theorieboek Personeel & Organisatie voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, praktische handvaten over het onderwerp personeel & organisatie in de horeca.

In dit boek maak je kennis met leidinggeven in de praktijk: van werven en selecteren van personeel tot het bijhouden van personeelsadministratie en van loopbaanbegeleiding tot het opstellen van een re-integratie plan. De theorie uit dit boek helpt je dus bij het aansturen van medewerkers en het voeren van formele gesprekken.

Met de opdrachten en controlevragen in het boek, oefen je de theorie en test je of je de stof beheerst. Met de code in het boek krijg je toegang tot het bijbehorende online materiaal: films, extra (praktijk)opdrachten en handige tips.

Deel 1
Dit boek hoort bij en is een vervolg op Personeel & Organisatie deel 1.

Lees meer Sluiten
€ 31,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052110738
Druk 1e druk, 3e oplage, 2018
Uitgever SVH
Pagina's 272
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.