Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Demo

SVH kan het grootste gedeelte van onboarding uit handen nemen voor bedrijven. In een korte tijd zorgt het onboardingsprogramma voor een goede aftrap waardoor iemand zijn werkzaamheden in een bedrijf beter begint en in een korte periode ook beter uitvoert. Het programma is het middel om mensen snel vakbekwaam op de werkvloer te krijgen.

Op maat
We hebben de mogelijkheid ingebouwd om goede onboardingprogramma’s en inwerktrainingen op maat neer te zetten. Hiermee bieden we dan ook de optimale tools om mensen in te werken en te binden. Daarmee is het een goedkoop en makkelijk in te zetten instrument om personeelsverloop terug te dringen in de horeca en om mensen te stimuleren opleidingen en trainingen te volgen. Hieronder krijg je een eerste indruk van de mogelijkheden die SVH Horecatalent biedt.

De onderwerpen en stappen uit het whitepaper onboarden vind je overzichtelijk terug.

Geef je medewerkers een warm welkom met een gepersonaliseerde omgeving.

Laat je nieuwe medewerkers kennis maken met o.a. de menu- of wijnkaart.

Het is altijd lastig om alle namen bij de gezichten te onthouden als je ergens nieuw begint. Voeg een smoelenboek toe, dat helpt echt!

Breng op de eerste werdag het teamgevoel over.

Een op maat gemaakte film van de verschillende afdelingen geeft jouw nieuwe medewerker direct een goed beeld van het bedrijf.

Maak voor de inwerkperiode gebruik van handige instructies. Alles gebundeld in één omgeving!

Door verschillende werkvormen toe te voegen zoals een meerkeuzevraag kom je al lerend steeds beter in je rol.

In de laatste fase ga je professionaliseren en aan de slag met bijvoorbeeld alles rondom wijn.

Interesse?
Al vanaf 750 euro heb je jouw gepersonaliseerde onboardingsprogramma! Wil je ontdekken hoe wij dit eenvoudig voor jou kunnen inrichten? Neem dan contact op met 088 050 1500 of mail naar info@svh.nl.

Het geheime ingrediënt dat ben jij.