Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Aanvragen

Een goed onboardingsprogramma draagt bij aan een hogere tevredenheid van medewerkers. Ze zijn sneller productief, leveren betere prestaties, voelen zich meer betrokken en vertrekken minder snel. Wanneer jouw nieuwe medewerker een warm welkom krijgt, goed snapt waar je als bedrijf voor staat, wat je wil bereiken en voldoende kennis krijgt over de rol, het team en de organisatie, dan maak je een vliegende start én kun je deze medewerkers dus langer aan je binden.

Onboarding in SVH Horecatalent
Het programma wordt door SVH klaargezet voor de medewerker die daar vanuit huis, de bus of op het werk aan kan werken. Extra handig is dat de medewerker de voortgang kan zien zodat hij weet waar hij gebleven is of wat hij nog moet bekijken. Op een leuke en interactieve manier laat een bedrijf de medewerker kennis maken met de organisatie.

Vanaf € 750,00
Je hebt jouw eigen op maat gemaakt onboardingsprogramma met eigen content, afbeeldingen en films vanaf € 750,00. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we het programma verder inrichten met professionele foto- en/of videografie of aanvullende licenties.

Interesse?
Benieuwd naar het onboardingsprogramma en online leerplatform? Neem dan contact op met 088 050 1500 of mail naar info@svh.nl.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.