Alles-in-1 onboardingsprogramma voor de horeca
Onboarden betekent letterlijk “het aan boord brengen van”. Dit proces begint niet op de eerste werkdag, maar al op het moment dat jouw nieuwe medewerker ja heeft gezegd tegen zijn of haar nieuwe baan. Het gaat om het leren kennen van de organisatiecultuur, de visie en missie, de manier van samenwerking met collega’s en het benutten van je talenten.

Vandaag nog aan de slag met onboarden?
Download nu het gratis whitepaper en maak als horecaondernemer, manager, leidinggevende of HR medewerker direct gebruik van de vele tips om tot een goed onboar­dingsprogramma te komen. In vier eenvoudige stappen wordt succesvolle onboarding geregeld voor ieder horecabedrijf,​​ met alles over:

  • pre-boarding
  • de eerste werkdag
  • de eerste periode
  • professionaliseren

Totaaloplossing in SVH Horecatalent
In het online leerplatform SVH Horecatalent kun je jouw complete onboardingsprogramma maken inclusief eigen content zoals filmpjes, foto's, downloads en handige checks zoals een smoelenboek. Dit geheel afgestemd op jouw bedrijf, gepersonaliseerd dus. We bieden dit aan in verschillende vormen, afgestemd op jouw budget en behoefte.

Richt jouw eigen omgeving in vanaf 750 euro
Je hebt jouw eigen gepersonaliseerde onboardingsprogramma met eigen content, afbeeldingen en films vanaf € 750,00. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we het programma verder inrichten met professionele foto- en/of videografie of aanvullende licenties zodat het helemaal op maat is gemaakt op basis van jouw wensen. Omdat elk horecabedrijf andere wensen heeft bekijken we graag samen de opties.

Interesse?
Wil je ontdekken hoe wij dit eenvoudig voor jou kunnen inrichten? Neem dan contact op met 088 050 1500 of mail naar
info+svh+nl.