Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Personeel & Organisatie voor de horeca deel 1

Het theorieboek Personeel & Organisatie voor de horeca deel 1 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp personeel & organisatie in de horeca.

In dit boek maak je kennis met personeelsbeleid: van communiceren tot motiveren en van ontwikkelen tot beoordelen. Daarbij hoort natuurlijk ook kennis van arbeidsomstandigheden en wet- en regelgeving rondom arbeid. De theorie uit dit boek helpt je dus bij het maken van een operationeel plan en het plannen van werkzaamheden.

Met de opdrachten en controlevragen in het boek, oefen je de theorie en test je of je de stof beheerst. Met de code in het boek krijg je toegang tot het bijbehorende online materiaal: films, extra (praktijk)opdrachten en handige tips.

Deel 2
Bij dit boek hoort ook Personeel & Organisatie deel 2. In deel 2 ga je verder en maak je o.a. kennis met leidinggeven in de praktijk. 

Lees meer Sluiten
€ 31,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052110646
Druk 1e druk, 3e oplage, 2018
Uitgever SVH
Pagina's 296
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.