SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
The theory book Marketing & Sales for the hospitality industry, part 2, is part of the English version of the 'PlanBoek' method. It gives a reference and is a real do-book for managers/entrepreneurs (mbo level 4). It offers a broad theoretical basis on the subject of marketing & sales in the hospitality industry.
In this book you will be introduced to marketing strategy and market-oriented entrepreneurship. You will learn how to use the possibilities of the 6 Ps as the basis for a business plan. With the theory from this book, you will be able to conduct commercial activities.
You will practice the theory and test whether you master the substance with the assignments and questions in the book.
Part 1
This book (part 2) continues Marketing & Sales part 1.
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.