Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
The theory book Marketing & Sales for the hospitality industry, part 1, is part of the English version of the 'PlanBoek' method. It gives a reference and is a real do-book for managers/entrepreneurs (mbo level 4). It offers a broad theoretical basis on the subject of marketing & sales in the hospitality industry.
With this book you will get familiar with the marketing concept, the hospitality industry and various business types. It also includes studying consumer behavior and making sales forecasts. The theory from this book helps you analyze the supply and demand side of the hospitality market.
You will practice the theory and test whether you master the substance with the assignments and questions in the book.
Part 2
Marketing & Sales consists of two parts. Marketing & Sales part 2 continues with the subjects marketing strategies and market oriented entrepreneurship.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.