Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
The theory book Business Plan for the hospitality industry is the final element of the English version of the 'PlanBoek' method. It gives a reference and is a real do-book for managers/entrepreneurs (mbo level 4). It provides a practical guide for writing a business plan for a company within the hospitality industry.
This book has the same format as a real business plan and all previous courses from the 'PlanBoek' method are included: marketing & sales, personnel & organisation and business economics. By making and bundling all the assignments from this book, your business plan is finally on paper!
In this book, real hospitality entrepreneurs are being interviewed as well as many practical tips and practical examples are included. Although the book is part of a method, it is also very suitable for the (future) hospitality entrepreneur and working professional.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.