Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2

Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 is volledig herzien en compleet nieuw vormgegeven!

Nieuwsgierig naar de inhoud en opmaak van het nieuwe boek?
Bekijk hier de eerste twee voorbeeldhoofdstukken om een indruk te krijgen van het vernieuwde Bedrijfseconomie! 

Formulekaart
Om als docent, en zeker ook als student, snel de juiste formules te vinden is achterin het boek een handige formulekaart opgenomen, die een overzicht biedt van het hele boek, en zo de balans linkt aan alle belangrijke formules uit deel 2.

Inhoud Bedrijfseconomie deel 2
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met de balans, verschillende ondernemingsvormen en het eigen- en vreemd vermogen. Andere onderdelen uit de bedrijfseconomie komen ook ruimschoots aan bod: van kengetallen tot ondernemingsvormen en van de liquiditeitsbalans tot een exploitatiebegroting. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken en begroten.

Deel 1
Dit boek hoort bij en is een vervolg op Bedrijfseconomie deel 1.

Lees meer Sluiten
€ 41,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052113531
Druk 1e druk, 2e oplage 2021
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.