Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 is volledig herzien en compleet nieuw vormgegeven!
Nieuwsgierig naar de inhoud en opmaak van het nieuwe boek?
Bekijk hier de eerste twee voorbeeldhoofdstukken om een indruk te krijgen van het vernieuwde Bedrijfseconomie!
Formulekaart
Om als docent, en zeker ook als student, snel de juiste formules te vinden is achterin het boek een handige formulekaart opgenomen, die een overzicht biedt van het hele boek, en zo de balans linkt aan alle belangrijke formules uit deel 2.
Inhoud Bedrijfseconomie deel 2
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met de balans, verschillende ondernemingsvormen en het eigen- en vreemd vermogen. Andere onderdelen uit de bedrijfseconomie komen ook ruimschoots aan bod: van kengetallen tot ondernemingsvormen en van de liquiditeitsbalans tot een exploitatiebegroting. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken en begroten.
Deel 1
Dit boek hoort bij en is een vervolg op Bedrijfseconomie deel 1.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.