Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2

Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor Managers/Ondernemers (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca.

In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie: van kengetallen tot ondernemingsvormen en van de liquiditeitsbalans tot een exploitatiebegroting. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken en begroten.

€ 38,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789074625562
Druk 2e druk, 4e oplage, 2017
Uitgever SVH
Pagina's 328
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).
Ook interessant voor jou:

Het geheime ingrediënt dat ben jij.