Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1

Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1 is volledig herzien en compleet nieuw vormgegeven!

Nieuwsgierig naar de inhoud en opmaak van het nieuwe boek?
Bekijk hier de eerste twee voorbeeldhoofdstukken om een indruk te krijgen van het vernieuwde Bedrijfseconomie! 

Formulekaart
Om als docent, en zeker ook als student, snel de juiste formules te vinden is achterin het boek een handige formulekaart opgenomen, die een overzicht biedt van het hele boek, en zo de winst-en-verliesrekening linkt aan alle belangrijke formules uit deel 1.

Inhoud Bedrijfseconomie deel 1
Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod zoals constante- en variabele kosten en ga je aan de slag met het plannen en budgeteren. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus een financieel beleid vast te stellen, verkoopprijzen te bepalen en inkoop- en voorraadbeleid te bepalen. 

Deel 2
Bij dit boek hoort ook Bedrijfseconomie deel 2. In deel 2 ga je verder en maak je o.a. kennis met de balans. 

Lees meer Sluiten
€ 41,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052113494
Druk 1e druk, 2019
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.