Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Ontdek De Proeftuin

Hoe ziet zo'n eigen bedrijfsacademy eruit? Als voorbeeld laten we je hieronder de bedrijfsacademy zien waarin Bart en Lisa van restaurant De Proeftuin nieuwe dingen leren. In 4 eenvoudige stappen zijn zij aan de hand van verschillende e-learnings razendsnel klaargestoomd in hun rol om voor een geweldige gastbeleving te zorgen!Stap 1: Preboarding
In jouw bedrijfsacademy zorgen we ervoor dat nieuwe medewerkers goed voorbereid zijn op hun eerste werkdag. Het is altijd lastig om alle namen bij de gezichten te onthouden als je ergens nieuw begint. Daarom voegen we een smoelenboek toe, superhandig als je nieuw bent!

Stap 2: Onboarding
Op de eerste werkdag brengen we het teamgevoel over. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe medewerkers een warm welkom krijgen in een gepersonaliseerde omgeving. We laten jouw nieuwe medewerkers kennis maken met hun nieuwe collega's. Ze leren welke werkzaamheden bij de verschillende collega's en/of afdelingen horen. Een op maat gemaakte film van de verschillende afdelingen geeft jouw nieuwe medewerkers direct een goed beeld van het bedrijf. Ook maken ze tijdens de online lessen kennis met bijvoorbeeld de menukaart of wijnkaart. Volgen ze jouw bedrijf al op social media? Na deze onboarding zeker!

Stap 3: Inwerken
Het inwerken kan beginnen! Bij de start gaan jouw medewerkers veel nieuwe dingen leren. De online lessen helpen ze daarbij. De voortgang kunnen ze eenvoudig bespreken met hun leidinggevende of buddy. Maak voor de inwerkperiode gebruik van handige instructies. Door verschillende werkvormen als meerkeuzevragen en video's komen ze al lerend steeds beter in hun rol!

Stap 4: Professionaliseren
Aan het einde van de onboarding en het inwerktraject gaan jouw nieuwe medewerkers meedraaien. Hierbij gaan ze, samen met alle andere collega's, elke maand iets leren over een bepaald thema. Met hun leidinggevende of buddy stemmen ze af welke e-learnings ze gaan doorlopen om op die manier bijvoorbeeld meer te leren over wijn of koffie. Alles gebundeld in één omgeving!

Interesse?
Starten met een eigen bedrijfsacademy voor jouw medewerkers? We kijken altijd naar ieders wensen en behoeften en passen e-learnings en lesprogramma’s hierop aan. Kunnen we jou als ondernemer, (HR-)manager of leidinggevende ook helpen met het inrichten van je eigen bedrijfsacademy op de werkvloer? Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan.Of neem contact met ons op via 088 050 1500 of mail naar info+svh+nl, om te zien wat wij voor jou kunnen doen. Om jouw medewerkers snel te laten groeien in hun vak!

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.