Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Uitnodiging Inspiratiemiddag 'Arbeidsmarkt' Amsterdam

26 nov. 2018

Beste horecaondernemers,

KHN organiseert samen met partners House of Hospitality, SVH en de gemeente Amsterdam een themadag 'Arbeidsmarkt' op maandag 10 december aanstaande vanaf 12.00 uur in de vernieuwde en inspirerende Openbare Bibliotheek van Amsterdam.

Aanmelden
Deelname is gratis. Je kan je nu per persoon via deze link aanmelden.

De arbeidsmarkt verandert in snel tempo en onderzoeken en praktijk tonen aan dat de hospitality branche kampt met krapte op de arbeidsmarkt en er de komende jaren wellicht nog meer tekorten/uitdagingen zullen ontstaan. Nu al rouleren er 20.000 vacatures in Amsterdam en regio. Het is een uitdaging, maar vooral ook een kans om mensen te behouden en inspireren voor de branche.

We willen werkgevers en leidinggevenden meer inzichten geven omtrent de veranderende arbeidsmarkt, zodat ze beter in staat zijn mensen te vinden, binden, boeien en laten groeien. De veranderingen hebben betrekking op technologie, veranderende wensen en behoeftes van nieuwe generaties medewerkers en gasten. 

Wie is onze doelgroep?
Werkgevers in hospitality en partners in de Metropool regio Amsterdam. Het is bedoeld voor zowel eind als operationeel verantwoordelijken in een bedrijf.

Waarom zou ik er naar toe moeten gaan?

  • Je krijgt inzicht in de arbeidsmarkt van nu en in de toekomst.
  • Oplossingen, best practices en tools voor de arbeidsmarktproblematiek door experts en ondernemers in hospitality.
  • Je krijgt concrete handvaten op het gebied van opleiding, werven van mensen en hoe om te gaan met de verschillende generaties.
  • Je krijgt inzicht in wat wordt ervaren als goed werkgeverschap.

Wanneer? Maandag 10 december 2018
Tijd? Aanvang 12.00 uur
Waar? Openbare Bibliotheek van Amsterdam, Oostedokskade 143 te Amsterdam

Programma
Het belooft een interessante dag te worden met de volgende sprekers: Aletta Smits, Great Place To Work, SVH en Peter Joziasse. Hierbij wordt ingegaan op de actieve en opkomende generatie, goed werkgeverschap, onderwijs en technologie op gebied van de arbeidsmarkt.

12.00 uur Ontvangst met koffie, thee en fris
12.30 uur Opening door gemeente Amsterdam
12.40 uur SVH 
12.55 uur Great Place To Work
13.15 uur Presentaties Best Practices
13.45 uur Pauze
14.00 uur Bruisende Break van Michael Bunink
14.20 uur Aletta Smits
15.20 uur Peter Joziasse
15.40 uur Presentaties Best Practices
16.00 uur Informatiemarkt 

Sprekers
Michael Bunink trainer: dagvoorzitter, moderator, ontwikkelaar bij Trainmark en Pimp is deze dag onze moderator. Tevens laat hij je op een humoristische en inspirerende manier zijn kijk op gastvrijheid zien en hoe je jouw medewerkers kunt motiveren en inspireren.

Ricardo Eshuis: directeur van SVH: dagelijks op kruistocht om de vakbekwaamheid in de horeca te vergroten. Waarom? Omdat vakbekwame medewerkers de ervaring van de gast bepalen. En blijde gasten is waar we het voor doen.

Wencke Ester Lober van Great Place to Work neemt ons mee in het verhaal van Goed werkgeverschap. Wencke vertelt wat dit inhoudt en waarom dit zo belangrijk is voor onder andere het vinden en binden van je personeel.

Aletta Smits, waarnemend Lector Crossmedialab Hogeschool van Utrecht neemt ons mee in het puberbrein en laat zien hoe de jongere generatie in onze bedrijven denkt, doet en het best benaderd kan worden. 

Peter Joziasse is jurylid van de Beste Binnenstad van Nederland, expert binnen het Platform de Nieuwe Winkelstraat en partner binnen het Lab van House of Hospitality. Peter is internet-ondernemer en middels zijn programma “Interact Value" daagt hij met behulp van nieuwe technologieën organisaties uit om actief na te denken over "The Future of Communication”, dit kan tevens een verrijking zijn voor alle mensen die in de hospitality (willen gaan) werken.

Aanmelden
Deelname is gratis. Je kan je nu per persoon via deze link aanmelden.

Bereikbaarheid locatie
Auto
Parkeren kan gemakkelijk naast het OBA in het Parking Centrum Oosterdok Amsterdam (Oosterdoksstraat 150, 1011 DK Amsterdam).

Openbaar vervoer
Het OBA (Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam) is eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam Centraal. Het is 10 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal of 2 minuten met het OV en 6 minuten lopen. De dichtstbijzijnde haltes zijn Bushalte Prins Hendrikkade, Bushalte Piet-Heinkade en Tramhalte Muziekgebouw Bimhuis.

Meer informatie 
Voor vragen kun je contact opnemen met Tjade van der Zwaan, telefoon 06 82 12 20 35 / t.vanderzwaan@khn.nl.

Blijf op de hoogte via de FB-eventpagina!
 

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.