Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH zet horecaondernemers in het zonnetje op Dag van de Ondernemer

19 nov. 2020

Van smakelijke take away-menu’s tot de bezorging van heerlijke maaltijdboxen: SVH staat achter alle horecaondernemers. Bedankt voor jullie veerkracht, creativiteit, lef en doorzettingsvermogen. Op De Dag van de Ondernemer vrijdag 20 november zetten we horecaondernemers in het zonnetje om hen een hart onder de riem te steken in deze uitzonderlijke tijd.

Instagram takeover met SVH Meesterhorecaondernemer Koen Bakker
SVH serveert jou op deze dag een inspirerend ondernemersverhaal. SVH Meesterhorecaondernemer Koen Bakker (hierboven op de foto) geeft in een speciale takeover in de stories van SVH op Instagram en Facebook een exclusief kijkje achter de schermen bij zijn restaurant Het Hooihuis. Kijk je mee? Volg vrijdag dan onze stories! Ook kun je ons daar laten weten welke horecaondernemer jij zelf graag in het zonnetje zet en wilt bedanken. SVH licht deze ondernemers of hun bedrijven dan ook speciaal uit in haar stories.
 Dag van de Ondernemer
Deze online activiteit van SVH vindt plaats op de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag bedankt heel Nederland ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap. Ondernemers zijn immers van ongekende waarde voor ons land. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Sinds 2016 is het elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer. Bekijk alle activiteiten op De Dag van de Ondernemer.

 

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.