Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH Praktijkbewijzen en Leermeester+: wat is het en voor wie is het?

12 mrt. 2024

SVH Praktijkbewijzen zijn certificaten van vakbekwaamheid voor medewerkers die bepaalde vaardigheden op de werkvloer kunnen leveren. SVH Praktijkbewijzen kunnen uiteindelijk leiden tot een branchediploma van SVH. De praktijkbewijzen zijn tot nu toe in te zetten voor keukenassistent (KAS) en/of bedieningsassistent (BAS). Op termijn komen er meer richtingen beschikbaar.

Leermeester+ in het bedrijf
Door te werken met SVH Praktijkbewijzen worden medewerkers stap voor stap op de werkvloer opgeleid en erkend door een SVH Leermeester+. Medewerkers zijn hierdoor direct inzetbaar en je maakt ze snel bekwaam in een bepaalde rol. Je biedt een medewerker per direct meer carrièreperspectief en doorgroeimogelijkheden. Als een complete set van SVH Praktijkbewijzen is behaald voor een specifieke rol of functie, kan het bijbehorende SVH branchediploma worden aangevraagd. De medewerker groeit hierdoor verder binnen het bedrijf zonder dat er een externe opleiding aan te pas komt. Een nieuwe manier van binden, boeien en behouden van medewerkers.

Leermeester+ inspiratiesessies
Speciaal voor (beginnende) Leermeester+-ers organiseren we in maart en april Leermeester+ inspiratiesessies. Deze sessies, welke gehouden worden in de brasserie van SVH, geven een stevige indruk van de rol van de Leermeester+. Het is een mooie gelegenheid om in contact te komen met mede-opleiders. De sessies worden afgesloten met een verzorgde borrel en je kiest een gratis vakboek voor mee naar huis!

Meer ontdekken over SVH Praktijkbewijzen en Leermeester+? Duik dan in ons SVH Magazine of meld je direct aan voor één van de Leermeester+ inspiratiesessies!

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.