Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH Meesterkok Robert Kranenborg verzorgt vanaf september lessen bij de Horeca Academie voor de opleiding SVH Vinoloog

31 mei 2018

Met de vernieuwde SVH Vinoloog opleiding word je breder opgeleid dan de titel doet vermoeden. De inhoud van de opleiding is afgestemd op het examen SVH Vinoloog. Daarmee word je klaargestoomd om in een breed kader over wijn & spijs advies te kunnen geven. Hierin word je begeleid door een team van top docenten met nu ook gastronomische lessen van SVH Meesterkok Robert Kranenborg. 

Voor de expert opleiding SVH Vinoloog die in september óók bij de Horeca Academie in Den Haag van start gaat, worden topdocenten ingevlogen. SVH meesterkok Robert Kranenborg verzorgt de gastronomische lessen. De Horeca Academie in Den Haag biedt deze expert opleiding van één jaar in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online.

Door getalenteerde chef-koks en sommeliers uit de praktijk uit te nodigen om les te geven, sluit de opleiding van WTOL Academy naadloos aan bij de lesmethode van de Horeca Academie. Niet leren uit een boekje, maar leren door te doen en door al je zintuigen te gebruiken.

Horeca Academie directeur Antoine Defesche; “Wij bieden praktijkgerichte mbo opleidingen en trainingen speciaal ontwikkeld voor én door horeca professionals. Wijn is een belangrijk onderdeel binnen de horecabranche. We zijn daarom blij dat we naast SVH wijn 2 (Basis) en SVH wijn 3 (gevorderd) nu ook in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online de SVH Vinologen opleiding kunnen aanbieden”. Na een succesvolle afronding van de opleiding en het SVH examen ontvangen de kandidaten het diploma SVH Vinoloog. 

WTOL Academy | Wijntraining Online directeur Ruud Weterings: “Onze flexibele en praktijkgerichte opleidingen zijn in de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Zowel vanuit de wijnbranche, horeca opleiders, hotelketens en ook de vele wijnliefhebbers, is de behoefte ontstaan aan een vervolg in de vorm van een SVH Vinologen opleiding in de regio. Een Vinologen opleiding met aansprekende praktijkdocenten. Een digitale leeromgeving. Een Vinologen opleiding met praktijkgerichte opdrachten”

De opleiding SVH Wijn 4 Vinoloog, is een wijnopleiding voor horeca professionals maar ook voor mensen die als hobbyist een serieuze wijnopleiding willen volgen.

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.