Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH Examenbus op de Horecava!

6 dec. 2018

Over een maand is het zover, de Horecava! En wij zijn uiteraard aanwezig, op meerdere plekken! Onze eigen stand is op dezelfde plek te vinden als afgelopen jaren, namelijk: hal 7, standnummer: 07.339. We gaan hier weer vele activiteiten organiseren. Benieuwd naar wat er allemaal te beleven valt? Bekijk dan ons Facebook evenement en blijf op de hoogte!

Opleidersplein
Daarnaast bevindt zich dit jaar voor het eerst naast onze stand; het opleidersplein. Hier kun je terecht voor al je vragen met betrekking tot brancheopleidingen. De opleiders die op deze stand staan helpen je bij het vinden en het maken van de juiste keuze voor een brancheopleiding. Denk aan opleidingen zoals Sociale Hygiëne, Leermeester, Horecaportier, Bedieningsassistent, Keukenassistent, Kok, Gastheer/-vrouw, Zelfstandig werkend kok, Zelfstandig werken gastheer/-vrouw, maar ook opleidingen voor wijn, bier, koffie en thee. Het standnummer van deze stand is 07.239. Benieuwd naar welke opleiders hier komen te staan? Houd dan het Facebook evenement in de gaten!

De SVH Examenbus 
Naast onze stands hebben we nog iets leuks in petto voor iedereen die zijn vakbekwaamheid in de horeca wilt verbreden. We hebben namelijk een hele speciale gast uitgenodigd... Eén met een gewicht van ongeveer 16.000 kg en een grootte van 14,4 meter lang, 2,55 meter breed en 4 meter hoog: De Examenbus! 

SVH Bier 1
Horecava Examenpakket
Door je aan te melden maak je kans op het Horecava Examenpakket ter waarde van €199,95 van Biertraining.nl. De praktijktraining en het SVH Bier 1 examen vinden plaats in de SVH Examenbus die 4 dagen lang voor de ingang van de Horecava RAI Amsterdam staat. Heb je het examen gehaald? Dan wordt jouw SVH Bier 1 diploma aan het einde van de dag uitgereikt op onze stand. Uiteraard krijg je dan ook gratis toegang tot de beurs. 

Hoe meedoen?
Aanmelden kan hier tot 7 december als individu of als bedrijf. Uit alle aanmeldingen worden 40 plaatsen verloot.

SVH Wijn 2 & 3
Naast het SVH Bier 1 examen, worden er ook SVH Wijn 2 en SVH Wijn 3 examens afgenomen door WTOL Academy De plekken voor de SVH Wijn 2 examens zijn al volgeboekt, voor SVH Wijn 3 zijn er nog plekken beschikbaar in de SVH Examenbus. Ook deze geslaagden ontvangen hun diploma aan het einde van de dag op onze stand!

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.