Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Ronnie Brouwer geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester

11 mrt. 2019

Op maandag 11 maart is Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester. Tijdens de inauguratie ontving Ronnie het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma.

Tijdens de Meesterproef op 28 november 2018 heeft Ronnie laten zien dat hij Meesterwaardig is. "Ronnie is een Wijnmeester met een duidelijke visie die in zijn Masterclass met het thema Nederland-Duitsland perfect tot uiting kwam. De keuze voor de verschillende wijnen, de 'risico’s' die hij hierin durft te nemen, tonen aan wat een professional en vakman hij is",  aldus de commissie.  

Brouwer mag zich nu officieel de 34ste SVH Wijnmeester noemen van Nederland. Na jarenlang werkzaam te zijn in de Nederlandse topgastronomie, was Brouwer klaar voor deze Meesterproef en bijbehorende titel. Hij gaat de titel uitdragen en vooral gebruiken om collega’s te enthousiasmeren voor kwaliteit in gastvrijheid. “Het is prachtig om mijn carrière te bekronen met het hoogst haalbare in ons vakgebied: een Meestertitel”, aldus Ronnie.

Deel dit artikel via

Het geheime ingrediënt dat ben jij.