6 aug. 2025

Ricardo Eshuis leidt inspirerend ronde tafelgesprek over de professionele hotelkeuken

Hoe houd je een hotel-restaurant rendabel, hoe haal je het meeste uit het ontbijt en hoeveel vrijheid heeft de chef-kok bij het samenstellen van de menukaart? Deze en andere onderwerpen komen voorbij in de ronde tafelsessie over de professionele hotelkeuken. Aangeschoven bij het gesprek in Hotel Flora Batava zijn drie leidinggevenden van zeer uiteenlopende bedrijven, onder begeleiding van tafelheer Ricardo Eshuis.

Onze directeur Ricardo Eshuis schittert in de nieuwste editie van Hospitality Management. Hij leidde een inspirerend ronde tafelgesprek met bijzondere gasten, waaronder Martine Conings van Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst – uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025.

Lees het hele artikel op de website van Hospitality Management: ‘Als het restaurant niet op orde is, betalen gasten geen 200 tot 400 euro per nacht’ 

 

Fotograaf: Jaël Hoekstra