Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Horeca Talentendag Ulft

5 feb. 2019

Op dinsdag 12 en woensdag 13 februari 2019 vindt de Horecatalentendag in de DRU Cultuurfabriek in Ulft plaats. SVH is hierbij aanwezig met een kleine stand en tijdens het Lagerhuisdebat. 

We staan ook hier voor iedereen klaar die vragen heeft over opleiden, carrière, leermiddelen en examens in de horeca. We nemen je mee in onze digitale platformen en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. 

Daarnaast strijden studenten van diverse horeca opleidingen om het kampioenschap van Oost Nederland. Koks, gastvrouwen en -heren, managers in opleiding, docenten en leermeesters strijden om de titel ‘Horecatalent Oost Nederland’. Ook is er een Sligro bokaal te winnen voor de best presterende onderwijsinstelling. De Horeca Talentendagen vinden plaats in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Deze bijzondere industriële locatie bevindt zich op het terrein van voormalig ijzergieterij DRU, onder andere bekend van de oranje potten en pannen.

Debatteren tijdens het Lagerhuis
Tijdens de Horeca Talentendagen in 2019 wordt ook een Lagerhuisdebat (bekend van TV) georganiseerd. Koninklijke Horeca Nederland, regionaal mbo-onderwijs, FNV Horeca en SVH gaan met het bedrijfsleven en studenten in discussie over verschillende stellingen die gerelateerd zijn aan de horecabranche. Iedereen is van harte welkom het Lagerhuis bij te wonen.

Over Stichting Horecatalent van de Achterhoek
De organisatie van het evenement is in handen van Stichting Horecatalent Achterhoek (SHA). Ieder jaar organiseert deze stichting een kampioenschap onder alle horecaopleidingen in de regio. Doel van de wedstrijden is een extra impuls te geven aan de motivatie en vakkennis van studenten. Deelnemende horeca opleidingen aan de twaalfde editie van de Horeca Talentendagen zijn ROC Aventus, Graafschap College, Rijn IJssel College Vakschool Wageningen, ROC van Nijmegen en het ROC van Twente.

Kijk hier voor meer informatie over Horecatalent van de Achterhoek. 
 

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.