Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Geen SVH-examens t/m 6 april vanwege coronavirus

15 mrt. 2020

Inmiddels (vanaf dinsdag 7 april) nemen wij weer beroepsexamens af. Lees hier meer.

Wij willen jullie graag over het volgende informeren:

SVH volgt de richtlijnen van het RIVM en het kabinet om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op last van de overheid zijn scholen en alle eet- en drinkgelegenheden tot en met 6 april gesloten. Dit betekent dat er geen enkel SVH-examen wordt afgenomen in de periode tot 6 april. Het is in deze periode dan ook niet mogelijk om SVH-examens aan te vragen. Uiteraard behoudt een besteld examen zijn waarde en kan het op een ander moment worden gepland zonder verdere kosten. Pas wanneer er vanuit de overheid andere besluiten worden genomen, kunnen examens weer besteld en gepland worden via de site van SVH.

Heb je een SVH examen besteld op deze website: neem dan contact met ons op voor een regeling: mail naar info+svh+nl

Wil je zelf je examen annuleren? Dan gelden dezelfde procedures zoals altijd. Deze procedures vind je op deze pagina onder het kopje: examens. 

Computerexamen Sociale Hygiëne besteld?
Heb je een computerexamen besteld bij Mijn Sociale Hygiëne of Lamark? Neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder van dit examen. Let op: alleen maandag 16 maart is het nog mogelijk om daar examen te doen. Daarna is het niet meer mogelijk tot nader bericht.

 

Deel dit artikel via

Lees verder

23 mrt. 2020
Horecamedewerkers massaal aan #stayhomehospitalityacademy in deze moeilijke tijd

Dinsdag 17 maart lanceerde SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Stay Home Hospitality Academy. En met succes: in nog geen week tijd zijn er al ruim 5.000 gratis licenties besteld en reageren werknemers én werkgevers erg enthousiast op dit initiatief.

18 mrt. 2020
SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning

Afgelopen zondag was een grote klap voor de horeca. Van de 466.000 medewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. Op deze manier dragen de horecamedewerkers en de -bedrijven hun steentje bij aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. De impact van deze maatregel is groot. Tegelijkertijd biedt het een klein voordeel: medewerkers kunnen nu aan de slag met het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden.

19 mrt. 2020
SVH faciliteert afstandsleren voor (mbo) scholen in de horeca

SVH biedt extra diensten aan om ALLE horecaopleidingen te helpen het leren weer z.s.m. op gang te brengen. Het maakt voor ons niet uit of je klant bent of niet: iedereen in het horecaonderwijs wordt geraakt door de coronacrisis, dus we gaan dit met elkaar oplossen. 

Het geheime ingrediënt dat ben jij.