Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Eerste particuliere opleider met marketing & sales aan de slag!

22 feb. 2019

Een primeur: particuliere opleider MHD Services start binnenkort een opleiding voor marketing en sales waarbij de boeken uit de PlanBoek-serie voor ondernemers worden gebruikt. In de boeken staat marketinggericht denken en ondernemen centraal. De opleiding, specifiek voor de Nederlandse horecabranche, is vooral praktijkgericht en bedoeld voor (toekomstige) horecamedewerkers en zal eind maart van start gaan. 

Het opleidingstraject heeft een duur van 20 weken, met elke week 1 lesdag en vindt plaats in regio Utrecht. De groep zal uit maximaal 15 cursisten bestaan om de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te houden. Cursisten leren o.a. hoe ze zichzelf professioneel kunnen presenteren, hoe ze doel en resultaatgericht kunnen handelen, kansen in de markt zien en weten te benutten en procedures en regelgeving kunnen toepassen. Daarnaast kunnen zij in de organisatie verder doorgroeien als junior sales, marketing of accountmanager.

Meer weten over of inschrijven voor deze opleiding? Klik dan hier

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.