Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Drankenkennis 1 is vertaald!

4 dec. 2018

Door de internationalisering in de Nederlandse horeca, bieden steeds meer ROC’s tweetalig onderwijs of een International Stream aan. Er is daardoor steeds meer vraag naar Engelstalige leermiddelen, ook voor de niveau 2 en 3 vakopleidingen voor kok en gastheer/-vrouw. Dat is de reden dat SVH is gestart met het vertalen van leermiddelen. Drankenkennis 1, knowing your beverages, is als eerste toegevoegd aan het aanbod voor niveau 2/3. Het eerste exemplaar is afgelopen week officieel overhandigd aan Jacqueline van der Zwan (Onderwijsmanager ROC Mondriaan). Onze Manager Sales & Advies is vervolgens langsgeweest bij de leerlingen op school om de eerste exemplaren van Knowing your beverages 1 te overhandigen. 

Bekijk hier een online inzage in het leermiddel. 

Uiteindelijk onderzoeken we samen met andere partijen of er behoefte is om de gehele leermiddelenmix in het Engels aan te bieden. Zo kunnen we naast de examens, ook de bijbehorende leermiddelen aanbieden.  

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.