Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Word jij Happy Drinks Mastershaker 2017?

19 jan. 2017

Een spannender alcoholvrij aanbod in de horeca, zodat jongeren meer te kiezen hebben als ze uitgaan. Dat is waar Pierre Wind en het Trimbos-instituut zich met Happy Drinks The battle 2017 voor inzetten. Een doel waar SVH zich volledig achter schaart. Ook wij maken immers werk van een goede sociale hygiëne in de horeca.

Dus: ben jij creatief, een ster in het combineren van smaken en draai jij je hand niet om voor een uitdaging? Bedenk dan hét nieuwe alcoholvrije drankje met een gezonde, gekke of bizarre twist! Iedereen kan meedoen aan The battle, maar speciale aandacht gaat uit naar het horecavakonderwijs. Hier zitten de horecavaklui en de bartenders van de toekomst!

De winnaar mag zich een jaar lang Happy Drinks Mastershaker 2017 noemen, ontvangt een mooie prijs maar on top of all wordt het winnende recept door Pinkyrose geperst tot een ‘special edition handmade syrup’ voor de horeca waarvan de opbrengst aan een jeugdproject wordt geschonken. Ook de nummers 2 en 3 gaan met een mooie prijs naar huis!

Meedoen?

Je kunt meedoen door voor 17 februari een eigen Happy Drinks recept in te sturen. De eigenlijke live battle tussen de 15 beste inzenders is op 6 maart in Hotel Vianen. Kijk voor meer informatie op de website van Happy Drinks The battle 2017.

Jouw skills op het gebied van dranken vergroten?

Je vindt een uitgebreid overzicht van technieken, recepten en veel productinformatie in ons boek Drankenkennis 1, met ruime aandacht voor niet-alcoholische dranken en tips voor het maken van cocktails.

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.