Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Passie voor Horeca in een nieuw jasje!

6 mrt. 2018

Binnenkort zal de website Passie voor Horeca in een nieuw jasje gestoken worden. Dit betekent dat het platform terug zal komen, echter wel in een andere vorm. 

Sinds 2017 wordt deze site namelijk niet meer geüpdatet. Dit kan ervoor zorgen dat de informatie niet meer volledig is of dat technische elementen niet (goed) meer werken. Ook is veel content verouderd en niet meer passend bij deze tijd. Dat vraagt dus om een vernieuwing. 

Wat je in ieder geval kunt verwachten? Voor horecaleerlingen en medewerkers zal dit platform na de vernieuwing beter werken en zal de content up-to-date zijn. Het platform zal gaan fungeren als een opstapje naar de route voor het halen van het diploma Kok, Gastheer/-vrouw en specialisaties zoals wijn en koffie. Ook wordt het een ideaal platform om te gebruiken als training voor beginnende horecamedewerkers of tijdelijk personeel.

Eind mei kunnen we meer informatie geven over de nieuwe invulling, daar wordt momenteel hard aan gewerkt. Eind augustus zal het nieuwe Passie voor Horeca gelanceerd gaan worden. Tot die tijd houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief en socials.

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.