Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

11e Horeca Talentendag op woensdag 7 maart

2 mrt. 2018

Wie wordt het beste ROC van Oost Nederland?

Voor de 11e keer op rij organiseert SHA (Stichting Horecatalent Achterhoek) op woensdag 7 maart de Horeca Talentendag. Wij zijn als SVH vertegenwoordigd met een stand waarbij wij onze examens en leermiddelen presenteren én wij verzorgen de lagerhuisdiscussie.

De Horeca Talentendag bestaat uit wedstrijden voor niveau 2, 3 en 4 leerlingen van het middelbaar beroepsonderwijs. Zij strijden om het kampioenschap van Oost-Nederland. Naast de wedstrijden zijn er een 6-tal workshops voor bezoekende studenten.

Naast ondersteuning van diverse leerbedrijven en leveranciers hebben organisaties als KHN, FNV, SBB en SVH hun medewerking toegezegd.

Nieuw: bij de wedstrijden is dit jaar voor het eerst een wedstrijd op niveau 4. Hierbij wordt gewerkt in teams waarbij zij een onderdeel van een ondernemersplan gaan uitwerken. Deze moeten ze middels een pitch aan de jury en aan het publiek presenteren.

Nieuw in de regio is een forum in de vorm van een lagerhuis, waarbij werkgevers uit de regio en de directieleden van de 5 deelnemende ROC's met elkaar in discussie gaan. Middels diverse stellingen over de invulling van het regionale onderwijs en de leeromgeving voor studenten. Deze sessie zal verzorgd worden door Ricardo Eshuis van SVH.

In de hal zijn diverse producenten aanwezig om hun producten te laten zien, zoals:

Notenolie, Achterhoekse wijnen, Hesselink koffie, port, Koppert Cress en Wusthof messen, Picabia opleidingen en SVH. Verder is er een boektekensessie met Erik te Velthuis en voor ieder die wil een boekentafel met vakboeken om gratis mee te nemen. Kortom een bezoek meer dan waard.

Bekijk onderstaand filmpje om alvast een indruk te krijgen van deze dag.

Voor het complete programma overzicht verwijzen wij je graag naar de webiste : www.horecatalentachterhoek.nl. 

Adres:
DRU Cultuurfabriek
Hutteweg 24
7071 BV Ulft

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.