Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Planboekdeel: 'ondernemingsplan' vertaald!

28 feb. 2018

Engels is een wereldtaal en onze maatschappij wordt steeds internationaler. Het beheersen van deze taal is in de horecabranche uiteraard ook erg belangrijk.

Engelstalige mbo-horecaopleidingen schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Dan kunnen de leermiddelen niet achterblijven natuurlijk 

Wat heeft SVH gedaan om hierop in te springen? 
Wij hebben de nieuwe titel van de PlanBoekserie ‘Ondernemingsplan voor de Horeca’, in samenwerking met ROC Mondriaan, vertaald! ‘Business Plan for the Hospitality Industry’ is daarmee het eerste Engelstalige deel van de PlanBoekserie en is specifiek gericht op het horecaonderwijs en gemaakt voor en door de horecabranche!

Vraag nu gratis een beoordelingsexemplaar aan. 

De delen Marketing & Sales en Personeel & Organisatie volgen hierna. Zo kan straks de gehele leerlijn voor de tweetalige opleidingen Manager/Ondernemer Horeca worden gebruikt!

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.