Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Super beursaanbieding!

18 dec. 2017

Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 is SVH weer aanwezig op de Horecava in de RAI in Amsterdam (standnummer 07.339). Kom langs en profiteer van onze super beursaanbiedingen!  

Niveau 2/3

Onze nieuwe boeken SVH Bereidingstechnieken 1 & 2, Warenkennis 1 & 2 en Drankenkennis 1 & 2 koop je vóór 12:00 uur met 60% korting van €65,- voor €28,- per stuk* en na 12:00 uur koop je ze met 40% korting voor €39,-. Bij aanschaf van de boeken ontvang je ook nog eens een gratis online licentie van 3 maanden voor de online leeromgeving SVH Horecatalent. 

Wijn

Ook voor alle wijnliefhebbers hebben we een superdeal! Het boek 'Aan de slag met wijn' koop je ook vóór 12:00 uur met 60% korting van €57,- voor €22,80 en na 12:00 uur met 40% korting voor €34,20! En als kerst op de champagnetaart: bij aanschaf van dit boek maak je kans op een gratis online wijntraining van Wijntraining Online! De geluksvogels worden na afloop van de beurs per mail en Facebook bekendgemaakt! 

Aan de slag in de horeca

Voor de horecaliefhebbers hebben we ook nog het boek 'Aan de slag in de horeca', deze koop je tijdens de gehele beurs met 50% korting van €50,- voor €25,-. 

De nieuwe standaard voor de horeca

De boeken Bereidingstechnieken 1 & 2, Warenkennis 1 & 2 en Drankenkennis 1 & 2 maken deel uit van de methodes SVH kok en SVH Gastheer/-vrouw niveau 2 en 3. Met deze serie zet SVH de nieuwe standaard neer voor de Nederlandse horeca. Zowel het bedrijfsleven als het onderwijs delen hierin hun kennis met jou. Van jonge aanstormende talenten zoals Tess Posthumus (Best Female Bartender Worldwide 2015) en Lotte Wolf (jongste sommelier van Nederland), tot de drie SVH Meesters van Ciel Bleu**. Perfecte naslagwerken voor iedereen die leert en/of werkt in de horeca. En dankzij de vele schitterende foto’s, illustraties en overzichten lezen ze weg als een glossy.

Bekijk een hoofdstuk van Bereidingstechnieken 1, Warenkennis 1 of Drankenkennis 1.

Wat wil jij leren?

Het boek Bereidingstechnieken helpt je om de basistechnieken in de vingers te krijgen: van mise-en-place en basisbereidingen tot en met conserveringstechnieken. In Drankenkennis vind je alles over alle dranken die in de horeca worden geserveerd, zoals melk, fris, koffie, wijn, bier en cocktails. Waar komen de dranken vandaan, hoe worden ze bereid en hoe kun je ze het best serveren? Ook materialen, apparatuur en technieken komen aan bod. Met het boek Warenkennis leer je over de eigenschappen van veel verschillende producten: van tam gevogelte en vlees tot groenten en fruit. Met deze kennis tover je voortaan de mooiste gerechten op tafel en kun je je gasten goed adviseren. Bovendien staan de drie boeken boordevol smakelijke recepten.

Kom een van deze dagen langs onze stand voor deze superdeals! Let op: op=op. 

*Maximaal 5 boeken per persoon van één titel.

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.