Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Op verschillende horecavakbeurzen kun je ons vinden!

28 sept. 2017

SVH is dit najaar en in het voorjaar op verschillende horecavakbeurzen te vinden. Horecavakbeurzen zijn uitermate geschikt om in een sfeervolle omgeving bij te praten en te netwerken met professionals uit het vak.

Onze Key accountmanager, Richard van Dijk, is aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast is er natuurlijk de kans om een kijkje te nemen in voorbeeldexemplaren van onze nieuwe lijn van leermiddelen. Ze zijn namelijk helemaal ready to be served!

Hieronder vind je alle vakbeurzen waar we aanwezig zijn. 

BBB Maastricht
maandag 9 t/m woensdag 11 oktober 2017
MECC Maastricht

Gastronomie Utrecht 
Maandag 7 en dinsdag 8 november 2017 
Jaarbeurs Utrecht 

CLIL Conferentie  
Vrijdag 10 november 2017

Horecava Amsterdam 
Maandag 8 t/m donderdag 11 januari 
RAI Amsterdam

Wat we daar zoal doen en wat je bij ons zoal kunt vinden hebben we hieronder op een rijtje gezet: 

  • Onze nieuwe lijn van leermiddelen voor mbo Kok en Gastheer/-Vrouw niveau 2/3 is ready to be served! Er liggen voorbeeldexemplaren waar je rustig een kijkje in kunt nemen. Ook is onze nieuwe online leeromgeving voor niveau 2 helemaal klaar en zijn er losse licenties verkrijgbaar. Er is zelfs de mogelijkheid om als docent of opleider een licentie te verkrijgen op basis van drie maanden proeftijd. Zo kun je thuis aan de start gaan en kijken of het aan je wensen voldoet. 
  • Bovendien zijn de leermiddelen uit de PlanBoekserie van Manager/Ondernemer Horeca en Meewerkend Horeca Ondernemer ook klaar. Zo is ‘Éxact Online’ vernieuwd en ‘Ondernemingsplan’ helemaal herzien! Dit geldt ook voor de nieuwe leermiddelenmix voor Bedieningsassistent (BAS) en Keukenassistent (KAS), waar je een voorproefje van kunt krijgen. 
  • Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018 is weer van start gegaan! Tot half oktober hebben docenten en leerlingen de tijd om hun leerbedrijven te nomineren. Nieuw dit jaar: Leerbedrijven kunnen zichzelf aanmelden! Nomineer of meld jouw leerbedrijf aan op: www.besteleerbedrijfhoreca.nl Wil je als docent of leerbedrijf meer weten over de wedstrijd of ter plekke aanmelden, kom dan gezellig langs. 

 

Ook als je gewoon eens met ons van gedachten wilt wisselen over hoe wij samen de horeca in Nederland nog beter en vakbekwamer kunnen maken, ben je van harte welkom!

 

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.